Reteta pare sofisticata, dar nu e greu de pregatit si e super gustoasa, mai ales ca e foarte frageda carnea de iepure. Seamana foarte mult la gust cu puiul asa ca va recomand sa o incercati fara teama, cu siguranta o veti savura cu mare placere :)
Bucatile de iepure le-am spalat bine, le-am uscat cu un servet apoi le-am condimentat cu sare si piper. Le-am trecut prin faina si le-am pus la prajit in putin ulei.
Le-am rumenit bine pe ambele parti, apoi le-am scos pe o farfurie.
Intr-o cratita am incins 2-3 linguri de ulei, am adaugat ceapa tocata, morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete.
Le-am lasat cateva minute pe foc mic sa se caleasca, apoi am adaugat usturoiul taiat felii fine, sare, piper, busuioc si oregano.
Am pus si bucatile de iepure, apoi vinul.
Am lasat sa fiarba aproximativ 40-50 de minute, dupa care am adaugat rosiile+sucul de rosii.
Am pus si patrunjelul si am mai lasat 15-20 de minute.
Am servit iepurele cu mult sos si mamaliguta calda.