Icre de hering

de MotanLaOale in Peste, 21 Iun 2013 | 6606 vizualizari

 

Foarte bune! Am luat din comert fiind satul de cele de pesti de apa dulce si au iesit chiar foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de hering
  • 1 franzela mica uscata
  • 250 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de hering:

Se inmoaie franzela in apa rece 20-30 minute.

Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine.

Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine.

Se adauga uleiul treptat mixand in continuare pana se termina si devine o crema alba si pufoasa.

Se gusta si se adauga zeama de lamaie dupa gust.

Se amesteca cu ceapa rosie tocata fin.

Se serveste pe paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca se face mai multa se pune ceapa doar in ce se consuma o data.

2

Se pastreaza mai bine in frigider fara ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de hering" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

24.06.2013, 10:17

claudiaO 1

17.12.2013, 08:53

ce buunneee sunt! felicitari Motanel

MotanLaOale 1

17.12.2013, 10:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti picanti in sos de portocale