Icre de hering

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2013 | 7011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre hering
  • 2 chifle kaisser
  • 300 ml ulei
  • zeama lamaie
  • 2 cepe mici de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de hering:

Se inmoaie chiflele si se scurg foarte bine,se omogenizeaza cu icrele ,adaugam ulei putin cate putin si mixam bine, ca la maioneza.

Procedam asa pana terminam uleiul,adaugam zeama de lamaie si ceapa taiata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de hering" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Icre de stiuca