Iahnie de fasole boabe in pârgă

de mirela0911 in Mancaruri de legume, 7 Feb 2011 | 8643 vizualizari

COMENTARII (11)

Cris2711 1

07.02.2011, 19:43

ce bine arata ,vreau

cismaru_nicoleta 1

07.02.2011, 19:55

Imhhh...Mire....si eu as manca macar un polonic tare fain arata

mamaieelena 1

07.02.2011, 20:47

delicioasa ,chiar imi este pofta de o fasole o sa fac si eu

LUK 1

07.02.2011, 20:56

hmm..ce inseamna "parga" ..arata bine mancarea

kamy 1

07.02.2011, 22:02

mirela....fasole adica nu s-a uscat teaca?

mirela0911 1

07.02.2011, 22:32

Fetelor, multumesc

mirela0911 1

07.02.2011, 22:36

luk, s-a cules fasolea inainte sa se uste teaca, fasole in lapte i se mai spune
kamy, da ai dreptate

ela 1

07.02.2011, 22:42

kamy 1

07.02.2011, 22:48

ah ....ce cultivata-s

vanilla 1

08.02.2011, 14:29

bun bun !!!

adry88 1

27.05.2011, 12:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu legume