Hutspot (tocanita olandeza) cu fasole alba si carne de porc

de Satisfyyourcravings in Porc, 3 Mai 2017 | 2740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame burta de porc
  • 2 linguri ketjap manis (sos dulce de soia)
  • 2 lingurite sambal oelek (pasta de chili)
  • 1 catel de usutroi
  • 1 kg mix pentru hutspot (cartofi, ceapa alba si morcovi, in catitati egale, tocate)
  • 250 grame supa de pui
  • 1 lingura unt
  • 2 cutii fasole alba (370 gr fiecare)
  • 4 linguri seroendeng (mix de fulgi de cocos si alune)-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hutspot (tocanita olandeza) cu fasole alba si carne de porc:

Se taie burta de porc, fasii subtiri. 

Se amesteca ketjap manis cu sambal si usturoiul pisat. Se adauga bucatile de porc, se amesteca bine si se lasa la marinat minim 1 ora. 

Se fierb legumele pentru hutspot in supa de pui, timp de 30 de minute, la foc mediu spre mic, acoperite cu capac, amestecand din cand in cand, apoi se scurg, pastrand apa in care au fiert. 

Intre timp, se prajesc bucatile de burta, intr-o tigaie la foc mediu, 10 minute, cu tot cu marinata, amestecand frecvent. 

Se amesteca legumele cu fasolea, untul, sare si piper si se transforma intr-un piure, nu foarte fin, cu ajutorul unei unelte pentru piure, adaugand din apa in care au fiert, daca este nevoie. 

Se serveste piureul cu burta de porc si presarat cu seroendeng (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Hutspot (tocanita olandeza) cu fasole alba si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati