Hummus arabesc

de claudiaO in Mancaruri de legume, 18 Noi 2019 | 4518 vizualizari

 

Ne place hummusul cu paine prajita...ceva bun, proaspat...catifelat...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de naut fiert
  • 3 linguri ulei de masline'
  • 4-5 linguri pasta de susan (Tahini)
  • sare, piper
  • 1 vf de cutit de praf de curry
  • un praf de busuioc
  • 1 catel de usturoi mare
  • zeama de lamaie dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus arabesc:

Nautul este gata fiert, asa ca il scurgem de zema din conserva.

Il punem intrun vas inalt, adaugam uleiul, ustuoiul, sare si piper si il blenduim bine pana obtinem o pasta fina. Adaugam pasta de tahini si amestecam usor ca sa se incorporeze. Adaugam praful de curry, busuiocul, potrivim gustul acru dupa preferinta si gata.

Poftiti la masa!

TIPS-URI

1

servim cu paine prajita alaturi de o salata de avocado sau cu fasii de sunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus arabesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Naut cu ciuperci brune si sos de rosii