Hummus

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 1 Iul 2016 | 7847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame naut hidratat (din conserva)
  • sare, piper
  • 1 lingurita tahini (pasta din susan)
  • 1 lingurita mix Ras el Hanout
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • sucul de la 1 lamaie
  • paprika afumata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Se decojesc boabele de naut, optional, pentru o textura mai cremoasa. 

Se adauga in vasul unui blender impreuna cu Ras el Hanout, tahini, usturoiul decojit, sucul de lamaie, uleiul de masline, sare si piper.

Se transforma in pasta omogena, adaugand apa (in care a fost conservat nautul), daca este nevoie. 

Poate fi pastrat in frigider, in vas acoperit cu capac, sub strat de ulei de masline extra virgin si pudrat cu paprika afumata, pana la cateva zile. 

Delicios cu legume sau cu paine, grisine, omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:11

preferatul meu

VanessaAli 1

16.07.2016, 13:44

Foarte bun, ador hummus-ul!

RuxyRux 1

04.08.2016, 23:30

Il ador! Arata fabulos draga mea! Vin la masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hummus cu sfecla coapta in cuptor