Hrisca cu aroma de portocala

de mimmi in Dulciuri, 1 Apr 2013 | 3090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana hrisca
  • 2 cani lapte
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1-2 linguri miere
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 baton scortisoara
  • optional anason
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrisca cu aroma de portocala:

Spalam hrisca in cateva ape si o lasam peste noapte la inmuiat in apa. Punem laptele la fiert impreuna cu mierea,coaja de portocala,scortisoara si anason,cand a inceput sa firba,adaugam hrisca si o lasam sa de-a un clocot.

Oprim focul si lasam cu capacul pus pentru 10 minute,sa absoarba laptele.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrisca cu aroma de portocala" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hrisca in lapte