Hribi sotati cu smantana si capere

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2014 | 3333 vizualizari

 

Acest preparat a fost mult laudat de catre musafiri .. Eu am avut acesti hribi langa orez si friptura de curcan .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg hribi (eu am avut congelati)
  • 3 cepe verzi
  • 6 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 50 gr unt
  • 200 gr smantana
  • 2 linguri capere
  • patrunjel verde
  • fulgi de chili
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi sotati cu smantana si capere:

Curatati ceapa si usturoiul . Tocati-le marunt .

Sotati ceapa si usturoiul in ulei si unt .Sarati .

Adaugati ciupercile [dezghetate si scurse de zeama ].Sotati impreuna 5 minute.

Adugati smantana si caperele . Mai lasati 5 minute .

Adugati patrunjel verde si serviti cu fulgi de chili  si ardei iute presarat deasupra  .

TIPS-URI

1

Se poate servi ca fel de sine statator , cald sau rece . Daca credeti ca va mai ramne si doriti sa serviti ciupercile reci nu mai puneti unt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi sotati cu smantana si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana