Hribi sotati cu smantana si capere

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2014 | 3582 vizualizari

 

Acest preparat a fost mult laudat de catre musafiri .. Eu am avut acesti hribi langa orez si friptura de curcan .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg hribi (eu am avut congelati)
  • 3 cepe verzi
  • 6 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 50 gr unt
  • 200 gr smantana
  • 2 linguri capere
  • patrunjel verde
  • fulgi de chili
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi sotati cu smantana si capere:

Curatati ceapa si usturoiul . Tocati-le marunt .

Sotati ceapa si usturoiul in ulei si unt .Sarati .

Adaugati ciupercile [dezghetate si scurse de zeama ].Sotati impreuna 5 minute.

Adugati smantana si caperele . Mai lasati 5 minute .

Adugati patrunjel verde si serviti cu fulgi de chili  si ardei iute presarat deasupra  .

TIPS-URI

1

Se poate servi ca fel de sine statator , cald sau rece . Daca credeti ca va mai ramne si doriti sa serviti ciupercile reci nu mai puneti unt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi sotati cu smantana si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana