Hot Dog cu sos BBQ- Teriyaki, salsa de ceapa verde si castraveti cu Gochujang

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Mai 2018 | 2485 vizualizari

 

Reteta adaptata dupa Bon Apetit.

 

INGREDIENTE

  • 4 hot dogs afumati sau carnati afumati
  • 4 chifle pentru hot dogs
  • seminte de susan
  • 1 castravete
  • sos Gochujan (sos picant cu orez brun)
  • Pentru sosul BBQ-Teriyaki:
  • 3 linguri sos BBQ
  • 3 linguri sos Teriyaki
  • 1 lingurita sos Sriracha (sos picant)
  • Pentru salsa de ceapa verde:
  • 2 fire ceapa verde
  • 1/2 lingurita ghimbir proaspat, ras
  • 1 lingura ulei de susan
  • sucul si coaja de la 1/2 lime
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hot Dog cu sos BBQ- Teriyaki, salsa de ceapa verde si castraveti cu Gochujang:

Se gatesc hot dogs conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul BBQ-Teriyaki 

Se taie ceapa rondele si se amesteca cu restul ingredientelor pentru salsa. 

Se taie chiflele logitudinal in jumatati si se ung partile interioare cu sosul BBQ-Teriyaki. Se adauga cate un hot dog in fiecare chifla si se toarna salsa deasupra. 

Castravetele se taie in batoane care se ung/ inmoaie in sosul Gochujan, apoi se adauga in chiflele cu hot dogs. Se presara cu seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hot Dog cu sos BBQ- Teriyaki, salsa de ceapa verde si castraveti cu Gochujang" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Dulce, acrisor si ceva fermecator