Homar cu orez

de dantes in Fructe de mare, 29 Mar 2015 | 5653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 homar
  • 200 g orez
  • 1 ceapa
  • 20 ml.ulei
  • 20 g unt
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Homar cu orez:

Se fierbe cam 10 minute homarul, il decorticam, scoatem carnea si restul homarului il prajim 10 minute in ulei. Apoi il fierbem la foc mic cam 40 minute amestecand din cand in cand, la final strecuram si pastram sucul rezultat.

Prajim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam orezul, il calim cateva minute si il acoperim cu sucul rezultat din operatiunea anterioara. Turnam putin cate putin suc pana este incorporat de orez, repetam miscarea timp de aproximativ 20 minute pana cand orezul este fiert.

Calim carnea de homar in unt si o amestecam cu orezul condimentat dupa gust cu sare si piper. Cine doreste poate sa serveasca carnea de homar linga orez nu este obligatoriu sa o amestecam cu orezul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Homar cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum sa pregatesti homarul by Alex Teacher