Gustare festiva din cascaval cu surimi (3)

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 17661 vizualizari

COMENTARII (6)

Teo 1

24.01.2010, 22:08

sa tot mananci si sa privesti asa preparate!

mihaelar63 1

24.01.2010, 22:12

sunt fan surimi , anisoara esti neintrecuta la aranjatul platourilr

anisoara 1

24.01.2010, 22:18

Va multumesc fetelor. Nu ma voi limita numai la aceste recete, vor fi inca multe multe inainte. Despre aranjare in farfurii nu se scrie in cari, nu le poti gasi nicaieri, dar fiecare gospodina isi doreste sa prepare gustos si sa aranjeze frumos mincarea in farfurii. Pentru ca ea iti trezeste pofata de mincare.

luminita20_2006 1

25.01.2010, 21:14

mmmm super ideea

anisoara 1

25.01.2010, 23:21

Luminta, multumesc.

housy 1

27.06.2010, 18:16

wow !! altceva ce adoram de la colegele din Chisinau....surimi.. pana la ele nu mancasem veci.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini ardei umpluti cu branza