Gustare cu friptura de curcan

de madi_marin in Curcan, 10 Dec 2016 | 3117 vizualizari

 

Reţeta asta se poate face cu orice fel de rest de friptură. Eu am avut pulpă dezosată de curcan pe care am gătit-o încet timp de 2 ore jumătate, asezonată cu sare, piper şi cimbru. Din ce a rămas am făcut aceste gustări delicioase!

 

INGREDIENTE

  • friptură de curcan (pulpă)
  • maioneză cu usturoi şi pătrunjel
  • ardei iuţi muraţi
  • castraveţi muraţi în saramură
  • felii de pâine
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu friptura de curcan:

Am reîncălzit friptura, apoi am rupt-o fâşii cu furculiţa.

Am făcut o maioneză rapidă cu mixerul vertical, dintr-un ou crud, ulei cam 200-250 ml, o linguriţă de muştar, puţină zeamă de lămâie şi sare. Evident că nu o vom folosi pe toată, pentru că iese destul de multă pentru reţeta noastră. Amestecăm doar cât considerăm că folosim cu usturoi ras fin şi pătrunjel tocat mărunt.

Castraveţii muraţi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Ungem feliile de pâine cu maioneza cu usturoi şi pătrunjel şi punem deasupra fâşii de carne, castraveţi şi ardei iuţi muraţi.

Se pot încălzi uşor gustările la cuptor.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala