Gusa fiarta in moare

de kamy in Porc, 6 Ian 2011 | 17353 vizualizari

 

Gita fiind asa de ...bine dezvoltat...am facut o gramada din el.Acum nu ne ramane decat sa le mancam...da nu stiu zau ca parca nu-mi mai trebuie nimic....decat supe, ceai...si paine prajita.Din pacate poze nu am prea facut...ca am muncit...am fost o harnicuta si nu am avut timp de....distractie.

 

INGREDIENTE

  • gusa porc
  • moare
  • sare
  • foi de gafin
  • boabe piper
  • boia dulce,iute
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gusa fiarta in moare:

Gusa de porc am sarat-o foarte bibe si am lasat-o vreo 4-5 zile la rece.

Intr-o oala am pus 2 l moare,4 foi de dafin,cateva boabe de piper,am spalat gusa de sare,am bagat-o in moare si am lasat-o la fiert pana a intrat furculita usor in ea.

Pana a fiert gusa,am pisat vreo 6-7 catei de usturoi pe care i-am frecat bine cu o ling.de boia dulce si una de boia iute si 2 ling.de zeama in care a fiert gusa.

Cand gusa s-a fiert am scos-o pe o farfurie si am pus peste ea amestecul de usturoi si boia,avand grija sa se acopere peste tot.Am pus o folie peste si am dus-o in camara.

Se serveste cu ce va place,eu o mananc cu ceapa si paine,bineanteles.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gusa fiarta in moare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

kamy 1

09.01.2011, 15:57

sylvia...da...e buna...da eu mananc o data de doua ori si gata....e prea grasa pt gustul meu

Crista_Luca 1

17.01.2011, 09:28

ce bunatati am ratat pe aici

kamy 1

17.01.2011, 17:47

cristina...iti trimit cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra