Gulii umplute

de diaconta in Mancaruri de legume, 12 Iun 2011 | 6221 vizualizari

COMENTARII (83)

diaconta 1

19.06.2011, 16:46

Sylvia ma bucur ca am reusit sa-mi imbunatatesc modul de prezentare

diaconta 1

19.06.2011, 16:47

Rodica Anca multumesc

ArianaBala 1

15.07.2011, 20:59

hmmm ..n-am mancat niciodata...si arata atat de bine

diaconta 1

15.07.2011, 21:14

Ariana,sunt foarte bune nu gatesc prea des gulii,dar pregatite in modul asta chiar mi-au placut

Panacris 1

25.04.2012, 18:06

Delicioase! Cu smantana merg bine! Le/am pus in planul de weekend!

diaconta 1

25.04.2012, 20:22

Cristina merita sa le incerci
chiar le-as face si eu din nou

lili 1

03.03.2013, 10:49

vai ce pofta imi faci cu ele!!! De mult vreau sa fac si eu...te pup!

diaconta 1

03.03.2013, 11:09

Lili foarte bune sunt
sigur ca pentru cei care se impaca bine cu gulia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limba soacrei