Gulas de ciuperci - post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 11 Mar 2010 | 6378 vizualizari

 

m-am inspirat de la tv , adica barbatu-meu se uita la tv si spunea ,, uite ce face ala , gulas de ciuperci '' eu am prins doar partea finala , pe cand era gata . oricum nu seamana , gulasul de la tv era si cu smantana .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci 
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 ardei  gras rosu
  • 1 ardei iute rosu 
  • 3 rosii
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 150 ml ulei
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de ciuperci - post:

  1. ciupercile se spala si se taie felii, cele mai mici se lasa intregi .
  2. legumele se curata , se spala si se taie cuburi . se prajesc usor in ulei  cu restul de condimente .
  3. se pune si o lingura de faina , se amesteca si se pune imediat o cana cu  apa.
  4. se adauga ciupercile si  se fierbe cam 20 min.se complecteaza cu apa daca este necesar .
  5. se serveste  presarat cu patrunjel verdealaturi de o mamaliguta .
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de ciuperci - post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti