Gulas de cartofi cu carne de porc

de marcela1979 in Porc, 30 Noi 2012 | 26458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 kg de cartofi
  • 4 cepe albe
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 50 ml ulei
  • sare,piper
  • un varf de cutit boia de ardei dulce
  • un varf de cutit boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de cartofi cu carne de porc:

Carnea se spala si se taie cubulete. Se curata legumele. Intr-o cratita inalta se pune uleiul la incins, se adauga ceapa tocata, ardeiul tocat cubulete, apoi se pune carnea cubulete, cartofii taiati cuburi mai mari .Se lasa sa se caleasca un pic impreuna, apoi se adauga boia dulce si boia iute, se amesteca si se adauga apa cat acopera si se lasa sa fiarba. Cand au fiert carnea si cartofii se adauga sare si piper dupa gust.S e mai lasa un clocot si se stinge focul. Se serveste calda cu niste muraturi alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas ca la Timisoara