Gulas de cartofi cu carne de porc

de marcela1979 in Porc, 30 Noi 2012 | 25578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 kg de cartofi
  • 4 cepe albe
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 50 ml ulei
  • sare,piper
  • un varf de cutit boia de ardei dulce
  • un varf de cutit boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de cartofi cu carne de porc:

Carnea se spala si se taie cubulete. Se curata legumele. Intr-o cratita inalta se pune uleiul la incins, se adauga ceapa tocata, ardeiul tocat cubulete, apoi se pune carnea cubulete, cartofii taiati cuburi mai mari .Se lasa sa se caleasca un pic impreuna, apoi se adauga boia dulce si boia iute, se amesteca si se adauga apa cat acopera si se lasa sa fiarba. Cand au fiert carnea si cartofii se adauga sare si piper dupa gust.S e mai lasa un clocot si se stinge focul. Se serveste calda cu niste muraturi alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc