Guguluf umplut cu dulceata de gutui

de Bucataras Medi in Dulciuri, 29 Ian 2014 | 3970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura cacao
  • un strop de sare
  • ulei pentru uns forma
  • faina pentru tapetat forma
  • Pentru umplutura
  • 1 borcan de dulceata de gutui de 400 g
  • Pentru decor
  • frisca
  • ciocolata alba
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf umplut cu dulceata de gutui:

Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile cu un strop de sare.Adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie si zaharul vanilat).Incorporam faina pe care am amestecat-o cu praful de copt.Amestecam bine cu o lingura de lemn.
Ungem o forma de guguluf cu ulei si o tapetam cu faina.
Turnam jumatate din aluatul pregatit mai sus, in forma.
In cealalta jumatate de aluat incorporam cacao si apoi turnam peste aluatul alb.
Preincalzim cuptorul.
Dam la cuptor ,la 180 grade pana cand prajitura este bine facuta(facem testul scobitorii)
Scoatem din cuptor ,lasam sa se racoreasca iar apoi scoatem guguluful din forma si il taiem pe jumatate,orizontal.Scobim partea de jos a gugulufului,umplem cu dulceata.Punem capacul si apoi ornam..........eu am folosit frisca,ciocolata alba si visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf umplut cu dulceata de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu branza si afine