Guguluf umplut cu dulceata de gutui

de Bucataras Medi in Dulciuri, 29 Ian 2014 | 4471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura cacao
  • un strop de sare
  • ulei pentru uns forma
  • faina pentru tapetat forma
  • Pentru umplutura
  • 1 borcan de dulceata de gutui de 400 g
  • Pentru decor
  • frisca
  • ciocolata alba
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf umplut cu dulceata de gutui:

Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile cu un strop de sare.Adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie si zaharul vanilat).Incorporam faina pe care am amestecat-o cu praful de copt.Amestecam bine cu o lingura de lemn.
Ungem o forma de guguluf cu ulei si o tapetam cu faina.
Turnam jumatate din aluatul pregatit mai sus, in forma.
In cealalta jumatate de aluat incorporam cacao si apoi turnam peste aluatul alb.
Preincalzim cuptorul.
Dam la cuptor ,la 180 grade pana cand prajitura este bine facuta(facem testul scobitorii)
Scoatem din cuptor ,lasam sa se racoreasca iar apoi scoatem guguluful din forma si il taiem pe jumatate,orizontal.Scobim partea de jos a gugulufului,umplem cu dulceata.Punem capacul si apoi ornam..........eu am folosit frisca,ciocolata alba si visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf umplut cu dulceata de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]