Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Rupem conopida in buchetele, o spalam bine si o fierbem timp de 10 minute in apa cu sare.
Trebuie sa se inmoaie usor, pentru ca se mai gateste ulterior si la cuptor.
Intre timp, facem o pasta din feta data pe razatoarea mare, smantana, ouale batute, piper si chimen. Scurgem conopida de apa si o amestecam cu pasta de branza.
Ungem un vas cu unt si il tapetem cu pesmet.
Turnam compozitia, presaram deasupra pesmet, punem cateva bucatele de unt si coacem in cuptorul incins la 180 grade pana ce se rumeneste la suprafata.
Pe cuvant ca e buna!
Eu am testat cu aceasta ocazie si noua forma de guguluf care ma incanta peste masura.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola