Preluare de la Timea, foarte bun! >:D
Se mixeaza albusurile cu un praf de sare.
Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul.
Se adauga galbenusurile, laptele si uleiul si se mixeaza dupa fiecare.
Faina se amesteca cu praful de budinca si praful de copt si se incorporeaza in amestec cu o spatula usor de jos in sus.
Perele se curata de coaja si se taie felii.
Forma de guguluf se tapeteaza cu unt si se presara cu faina.
Se toarna 1/3 din aluat, se pune un rand de felii de pere, inca 1/3 din aluat, inca un rand de felii de pere si restul de aluat.
Se introduce in cuptorul preancalzit la 180 brade pentru 40 minute.
Se face proba cu scobitoarea.
Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca 10 minute si se scoate din forma si se lasa sa se raceasca.
Ciocolata cu untul se topeste si se toarna peste guguluf lasand sa curga si pe margini.
Se lasa sa se intareasca ciocolata si se feliaza.
Pofta Buna!
1
Este foarte usor de transportat, daca este nevoie, fara sa se strice forma sau glazura.