Guacamole

de Corinuta in Vegan / Raw vegan, 8 Iul 2013 | 13151 vizualizari

 

Foarte bine merge ca mic dejun. E si rapid si satios, de sanatos nu mai zic!

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado bine copt
  • 2 rosii
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guacamole:

Avocado se taie in doua, se scoate samburele si pulpa, apoi se paseaza si se stropeste cu zeama de la lamaie. Se spala rosiile si ceapa si se taie cubulete, respectiv rondele. Usturoiul se curata si se piseaza, apoi se amesteca toate intr-un bol. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se poate servi cu paine prajita sau cu ce va place.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

eu nu prea am noroc la avocado copt si de obicei cumpar mai tare, apoi il las 3-4 zile in camara unde se coace frumos si e numai bun de mancat

Daca ti-a placut reteta noastra "Guacamole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Valclaudia 1

11.07.2013, 21:37

maine-mi cumpar avocado! Si ghici ce-mi prepar???

Corinuta 1

11.07.2013, 22:06

ce ma bucur! sper sa-ti placa!

monik80 1

19.03.2015, 08:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Guacamole