Gris cu lapte pane

de nadina73 in Dulciuri, 25 Iun 2010 | 23331 vizualizari

 

este un desert foarte bun pentru pitici si de ce sa mint ca si noua ne place mult

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de lapte
  • 10 linguri de gris fin
  • 10 linguri de zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • putina sare
  • 2-3 oua
  • faina alba
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte pane:

Se pune laptele la fiert cu putina sare ,cand fierbe se pune grisul in ploaie si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase apoi zaharul si la final vanilia se amesteca bine .

Cand grisul e fiert se ia de pe foc si se pune intr-un castron mai lat umezit putin .

Se lasa la racit grisul apoi cand e rece se taie cu cutitul in cubulete se scoate se da prin ou apoi prin faina alba si se prajeste in ulei foarte bine incins

Este un desert foarte bun si gustos,noua ne place la toti de la cel mai mic pana la cel mai mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

babi5 1

13.10.2013, 21:08

nadina73 1

13.10.2013, 22:04

Criss 1

14.10.2013, 11:15

Mi-ai adus aminte de copilarie! Mama ne facea des cand eram copii. Eu n-am facut niciodata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu de toate