Gratin de legume cu oua

de laura_n in Mancaruri de legume, 1 Dec 2012 | 4147 vizualizari

 

Cred ca cea mai usoara, rapida si gustoasa papa de pranz este un gratin de legume. Le arunci intr-un vas la cuptor si astepti sa se faca ;)

 

INGREDIENTE

  • mix legume proaspete sau congelate( cartofi, ardei rosu, mazare, conopida, ceapa, ciuperci)
  • 200 gr cascaval
  • 4 oua
  • un cub unt
  • sare
  • masline
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de legume cu oua:

Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se pun legumele si se presara putina sare si ulei de masline. Se dau la cuptor cam 20- 30 min.

Cascavalul se rade. Se scot legumele si se pune cascavalul ras, se sparg cateva oua (eu am pus 4 ), se presara cateva masline. Se dau iar la cuptor pentru vreo 10-15 min cat sa se faca ouale si sa se rumeneasca frumos cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de legume cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

diaconta 1

01.12.2012, 21:38

Ma bucur daca reusesc asta
dar eu sper sa nu fie prea multa lume suparata ca as obosi)

laura_n 1

01.12.2012, 21:51

Dia

elucubratiiculinare 1

02.12.2012, 09:19

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu broccoli la cuptor