Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola

de Bucataras in Mancaruri de legume, 12 Iun 2024 | 2638 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află cum să pregătești acest preparat cremos și delicios pentru mesele tale speciale.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola:
      • 150 g brânză gorgonzola dulce
      • 100 g sparanghel
      • 100 g broccoli
      • 1 ou
      • 200 ml smântână lichidă
      • 50 g mozzarella pentru pizza
      • Sare și piper
      Portii: 2
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola:

      Cum se prepara Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola:

      Pregătiți sparanghelul, tăind partea lemnoasă, apoi în bucăți de cca 3 cm.

      Pregătiți și câteva buchețele de broccoli, pe care le tăiați în jumătate.

      Într-un bol, amestecați oul cu smântâna lichidă și bateți bine cu furculița. Condimentați după gust cu sare și piper. Adăugați și brânza gorgonzola.

      Într-un vas termorezistent, așezați legumele, apoi turnați deasupra amestecul cu ou și brânza gorgonzola. Radeți pe deasupra mozzarella din belșug și dați vasul la cuptor, la 180 grade pentru cca 30 minute, până se rumenește frumos.

      Poftă bună!

       

      Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

      RETETA IN IMAGINI

      COMENTARII (4)

      - Andreea - 1

      13.06.2024, 13:51

      Delicios !

      Constelatialeu 1

      17.06.2024, 17:58

      Aici chiar ca zic pas

      Panacris 1

      20.06.2024, 10:32

      Bun, bun!

      COMENTEAZA

      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

      ieri la 08:41

      Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

      pe 24.04 la 08:46

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Conopida cu oua si patrunjel