După cum deja știți, nouă ne place conopida foarte mult. Încerc mereu noi combinații care sunt pe placul fetelor mele.
Vă invit și pe voi să încercați această rețetă deoarece e delicioasă!
Desfaci conopida și broccoli și le fierbi în apă cu sare, timp de 5 minute, apoi le scurgi bine de apă. Ungi cu ulei un vas și îl tapetezi cu pesmet. Bați ouăle cu smântâna și condimentezi după gust, cu sare și piper.
Speli roșiile cherry și le tai în jumătate dacă sunt mici sau în 4 dacă sunt mari.
Pui conopida amestecată cu broccoli și roșiile cherry în vasul termorezistent (uns cu ulei și presărat cu pesmet) și apoi adaugi ouăle bătute cu smântâna și introduci vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și îl lași timp de 25-30 de minute. Scoți vasul, adaugi cașcavalul dat pe răzătoarea mare și introduci vasul la cuptor pentru câteva minute, până se topește cașcavalul.