Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 29 Dec 2019 | 2685 vizualizari

 

 Poate fi servit ca atare, dar si ca o garnitura mai imbunatatita.
"Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carnati
  • 400 broccoli
  • 400 gr conopida
  • 200 gr smantana
  • 100 gr branza razuita Gran Padano
  • 50 ml ulei masline
  • 2 oua
  • 1 lingurita de cimbrisor uscat maruntit
  • cubulete de ardei si codite de ceapa verde pentru decor
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat:

  1. Broccoli si conopida se desfac in buchetele si se fierb partial in apa cu sare.
  2. carnatul se taie rondele .
  3. Smantana se sarea za si se bate cu cele doua oua impreuna pana se omogenizeaza .
  4. Se scurg legumele de apa  se transfera intr-o tava non -aderenta .
  5. Se presara deasupra legumelor cimbrisorul si se stropesc cu ulei .
  6. Distribuiti in tava in mod uniform rondelele de carnat . Piparati .
  7. Turnati deasupra amestecul de oua si smantana .
  8. Presarati pe deasupra branza razuita .
  9. Se da tava la cuptor pentru gratinare timp de 10 minute pe functia full-grill.
  10. Dati prospetime preparatului cu cubulete de ardei si codite de ceapa verde .

                                        Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti branza Gran Padano folositi parmezan sau orice cas razuibil .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida, la cuptor, reteta simpla si gustoasa