Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 29 Dec 2019 | 2219 vizualizari

 

 Poate fi servit ca atare, dar si ca o garnitura mai imbunatatita.
"Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carnati
  • 400 broccoli
  • 400 gr conopida
  • 200 gr smantana
  • 100 gr branza razuita Gran Padano
  • 50 ml ulei masline
  • 2 oua
  • 1 lingurita de cimbrisor uscat maruntit
  • cubulete de ardei si codite de ceapa verde pentru decor
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat:

  1. Broccoli si conopida se desfac in buchetele si se fierb partial in apa cu sare.
  2. carnatul se taie rondele .
  3. Smantana se sarea za si se bate cu cele doua oua impreuna pana se omogenizeaza .
  4. Se scurg legumele de apa  se transfera intr-o tava non -aderenta .
  5. Se presara deasupra legumelor cimbrisorul si se stropesc cu ulei .
  6. Distribuiti in tava in mod uniform rondelele de carnat . Piparati .
  7. Turnati deasupra amestecul de oua si smantana .
  8. Presarati pe deasupra branza razuita .
  9. Se da tava la cuptor pentru gratinare timp de 10 minute pe functia full-grill.
  10. Dati prospetime preparatului cu cubulete de ardei si codite de ceapa verde .

                                        Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti branza Gran Padano folositi parmezan sau orice cas razuibil .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida, la cuptor, reteta simpla si gustoasa