Cordon bleu, cu piure de cartofi

de Georgiana78 in Pui, 21 Iul 2012 | 8372 vizualizari

 

O mancarica eleganta si usoara! A fost savurata cu placere!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 100 gr cascaval vaca
  • pesmet + 1 ou
  • 500 gr cartofi
  • 100 ml lapte
  • sare /piper
  • castraveti murati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu, cu piure de cartofi:

- se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei

- pieptul de pui se taie in 4 bucati care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust

- cascavalul se taie in 4 bucati

- se ia o felie de piept se aseaza o bucata de cascaval si se ruleaza destul de strans

- se bate oul bine cu putina sare si piper intr-o farfurie , iar in alta se pregateste pesmetul

- se ia fiecare rulou si se trece intai prin pesmet apoi prin ou sa se imbibe bine pesmetul apoi se trec iar prin pesmet si se pun la prajit in putin ulei si se prajesc pe toate partile dar nu mai mult de 5-7 min

- cartofii fierti se scurg de zeama in care au fiert si se paseaza bine apoi se adauga laptele si se mai pune 2-3 min pe foc

- se asambleaza o farfurie cu piure, se aseaza cate 2 buc de gardon si se pun 3-4 castraveciori si frunze de patrunjel pentru ornat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu, cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]