Cordon bleu cu carne de porc

de monik80 in Porc, 3 Apr 2015 | 6259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 felii carne de porc (cotlet)
  • 12 felii sunca presata
  • 12 felii cascaval sare piper dupa gust
  • 3-4 oua
  • 200 g faina alba
  • 200 g pesmet ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu carne de porc:

Carnea se bate foarte bine si se condimenteaza cu sare si piper.

Se ia o bucata de carne batuta, peste ea se aseaza sunca si cascavalul, se ruleaza apoi se dau prin faina, ou si pesmet.

Punem uleiul la incins apoi rulourile.

Se prajesc foarte bine pe toate partile, dupa care se scot pe un servetel absorbant.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale fierte in vin