Pufoase, aromate si foarte usor de preparat aceste gogosi cu iaurt. Sunt delicioase si se pot servi dupa bunul plac, cu dulceata sau alaturi de o cana cu sana sau lapte.
Aluatul pentru aceste gogosi este unul rapid, nu necesita dospire si se fac foarte usor.
Pentru Gogosi cu iaurt - Cea mai simpla si usoara reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, zahar, iaurt, faina.
Cum se prepara Gogosi cu iaurt - Cea mai simpla si usoara reteta
Intr-un castron punem iaurtul, coaja de lămâie, ouale, zahărul, zahărul vanilat, praful de copt si amestecam. Adăugăm si faina si omogenizam totul fara sa ramana cocoloase.
Intr-o tigaie inalta (de tuci sau wok) punem ulei si il lasa sa se incinga.
Luam aluatul de gogosi cu lingura, pe care o trecem prin uleiul încins de fiecare data!
Cand le servim le pudram cu zahar sau le servim cu dulceata!
Incearca si reteta de Gogosi pufoase cu lingura, excelente la gust si usor de preparat sau reteta de Gogosi cu smantana, la fel de gustoase.
Pentru varianta de post, iti recomandam reteta de Gogosi de post, pufoase si bune.
Pofta buna!