Gogosi cu branza

de gaby_gabytza in Dulciuri, 13 Ian 2013 | 14010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 200 g iaurt
  • 100 g zahar
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 1 cub drojdie
  • 1 praf de sare
  • 200 ml apa minerala

umplutura

  • cca 500 g branza de vaci proaspata
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

Intr-un castron amestecam faina cu sarea si zaharul.Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa.Adaugam untul moale,iaurtul si restul de ingrediente si incepem sa framantam adaugand treptat apa.

Acoperim cu un prosop si lasam sa creasca intr-un loc calduros.

intr.un alt bol branza o amestecam cu restul ingredientelor.

Dupa ce a crescut aluatul intindem coca intr-o foaie dupa care taiem bucati peste care adaugam umplutura in mijloc pe fiecare bucata.

Impaturim unind capetele presand bine cu degetele.

Le prajim in baie de ulei pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.

Se pot servi simple sau pudrate cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

diana_k 1

15.01.2013, 09:37

mmmm vreau si eu...

delia64 1

18.01.2013, 10:31

ginutzayrares 1

18.01.2013, 19:57

arata f bn o sa fac si eu miine deja mie pofta.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu branza