Ca la bucatarasi acasa
Cernem faina intr-un vas si o amestecam cu drojdia uscata. Punem la foc laptele cu zaharul si sarea si amestecam pana acestea se topesc si laptele este caldut. Facem o adancitura in mijlocul fainii si punem ouale, zaharul vanilat, coaja de lamaie, uleiul, apoi adaugam laptele cate putin si framantam un aluat elastic . Acoperim vasul cu un prosop si il lasam la caldura pana isi dubleaza volumul. Cand aluatul a crescut, o rupem in 2-3 bucati si intindem fiecare buncata, pe rand cu sucitorul, pe un blat de lemn uns cu putin ulei. Taiem cu cutitul patrate pe care asezam cate o lingurita de umplutura. Amestecam toate ingredientele pentru umplutura)
Dam o parte de aluat peste cealalta, presam cu varful degetelor marginile, apoi lasam gogosile 10 min la crescut. Prajim gogosile in baie de ulei, apoi le scoatem pe servet absorbant. Cernem peste ele zahar pudra, cat sunt calde.