Si .. de data asta cel care mananca dulciurile mele a si ajutat! :)
Am folosit :
Umplutura :
Ptr uns :
Aluatul : Punem faina intr-un vas , drojdia ( nu trebuie dizolvata ) , zaharul , sarea , oul si untul pe care l-am topit , cu o paleta de lemn amestecam dupa care incepem sa adaugam apa , putin cate putin , trebuie sa rezulte un aluat moale si pufos dar nu lipicios! Lasam la odihnit aprox 40-50 minute , vasul il acoperim cu un prosop curat!
Rahatul il taiem in functie de preferinte , eu l-am taiat feliute marisoare!
Cand aluatul s-a dublat rupem o bucata din el si intindem cu sucitorul pe masa tapetata cu faina , cu o farfurie dam forma rotunda , cu un cutit taiem triunghiuri , pe fiecare punem cate o bucata - doua de rahat , rulam dinspre colturi spre varf si punem in tava tapetata cu hartie de copt , ungem fiecare corn cu oul batut amestecat cu laptele!
Lasam la cuptorul preincalzit cca 30-40 minute la 180 gr!
Cand s-au copt pudram cu zahar si servim!
1
Daca faceti si cu nutella se procedeaza la fel!