Gogosi

de pity19 in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 2632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina ,
  • 2 oua ,
  • 2 lg zahar ,
  • 1 lg sare ,
  • un cub drojdie ,
  • apa calda ,
  • zahar pudra .
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Pregatim maiaua : Intr-un vas adaugam faina , lg de sare , 2 lg zahar , drojdia dizolvata in putina apa calda , cele doua oua. Amestecam bine cu o paleta , daca mai este nevoie punem apa calda si doua lingurite de ulei . Aluatul trebuie sa fie unul pufos dar sa nu fie lipicios. Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam la odihnit aprox 60 de minute . Dupa ce a odihnit , pudram cu faina pe masa de lucru , luam o bucata din aluat , intindem cu sucitorul o foaie nu prea subtire , dam forme cu un pahar cu gura rotunda ; Intr-o tigaie adaugam ulei , lasam la incins ; Adaugam gogosile in tigaia incinsa , lasam sa se coaca bine pe ambele parti , scoatem pe o farfurie pe care am pus un servetel pentru a absoarbe uleiul ; Tot asa continuam pana terminam tot aluatul ; La sfarsit pudram cu zahar si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu gem de caise si bezea cu nuci