Reteta am preluat-o de la minunatele fete, Meryem Sunar (https://www.facebook.com/meryem.sunar?fref=nf) si sora ei, Cristina Rusu (https://www.facebook.com/cristina.rusu.77?pnref=story), doua gospodine desavarsite pe care ma bucur sa le cunosc, chiar si asa virtual.
Se bat ouale bine cu zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Apoi se adauga iaurtul si, apoi, faina cernuta impreuna cu praful de copt.
Se pune ulei mai multisor la incins, cu focul dat la mic si se toarna gogosile cu lingurita.
Se prajesc destul de repede. Sunt super bune!
Pofta buna!
1
Inainte sa pun faina, am pus si coaja rasa de la o lamaie mica.
2
Nu sunt pudrate cu zahar pentru ca nu le place copiilor mei.
3
Nu va luati dupa poze (nu sunt prea reusite), dar credeti-ma ca se fac foarte repede si sunt foarte gustoase.