Gogosele cu creveti

de Ligia Bxl in Peste, 16 Feb 2011 | 4660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • creveti
  • ptr compozitie:
  • 1 ou
  • putina sare
  • putin lapte
  • faina 3-4 linguri
  • patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu creveti:

Crevetii se curata de capete si picioare,se spala si se frig intr-o cratita stil gril,apoi dupa ce s-au rumenit se cojesc de coaja si se dau prin compozitia urmatoare:

se amesteca un ou cu putin lapte,sare,patrunjel uscat si faina cat inghite sa devina o compozitie nici moale nici tare,se dau prin aceasta compozitie fiecare si se prajesc.

Se servesc cu diferite salate,cu rosii etc,

un deliciu,sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste pane