Gogosari umpluti cu varza si conopida

de delia64 in Muraturi, 9 Mar 2013 | 12259 vizualizari

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

09.03.2013, 14:13

MotanLaOale 1

09.03.2013, 14:22

Tabita _ 1

09.03.2013, 15:02

laura_n 1

09.03.2013, 15:26

aiaiaiai, ce bunaciune, uite-ma cum salivez!

delia64 1

09.03.2013, 17:01

Laura , da o fuga pan la Cluj ca se rezolva .

babi5 1

09.03.2013, 18:54

Foarte buni si eu fac

Rocsi 1

09.03.2013, 19:59

Am mai auzit de aceasta reteta si cica sunt foarte buni

delia64 1

09.03.2013, 21:06

Babi

delia64 1

09.03.2013, 21:08

Rocsi , intradevar sunt o minune , gogosarii raman crocanti si conopida ramane alba si foarte gustoasa , pana si zeama parca e sifonata .

diaconta 1

09.03.2013, 23:22

foarte buna muratura

delia64 1

10.03.2013, 07:25

Dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet (la rece)