ADor aceasta salata de gogosari in sos.Iarna e numai buna de servit in loc de muraturi!!
Gogosarii se spala, se curata de seminte si se taie fasii.
Conopida se taiie buchetelee mici , se pune intr-o zita se spala si se lasa sa se stoarca.
Punem restul ingredientelor (fara gogosari si conopida) intr-o oala incapatoare.
Lasam sa fiarba 20 de minute.
Dupa acest timp adaugam conopida si gogosarii si lasam 5 minute.
Punem salata fierbinte in borcane si le intoarcem cu capacul in jos, sau pentru a fi siguri ca se sterilizeaza punem borcanele intr-o oala cu apa rece si dam la fiert pentru 20 minute din momentul in care incepe sa fiarba.
Se lasa borcanele la racit in apa in care au fiert, se scot, se sterg si se aseaza in camara (daca aveti)
Salata nu e buna de mancat imediat dupa ce ati facut-o,trebuie sa treaca minim 2 saptamani pentru a fi buna de mancat.