Gogosari si conopida in otet

de adry88 in Conserve, 14 Oct 2011 | 7574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg conopida
  • 3 morcovi
  • telina
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 2 foi de dafin
  • 100 g zahar
  • 80 g sare
  • 1 l otet
  • 4-5 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in otet:

Intr-o oala punem otetul, apa, zaharul, sare, piper, mustar, foi de dafin si punem pe foc. Cand incepe sa fiarba adaugam gogosarii spalati, curatati si taiati. Ii oparim putin, repetam pana terminam. Procedam la fel si cu conopida.

Morcovul si telina se taie felii.

Asezam in borcane felii de morcov, telina (si frunzele), gogosari, conopida. Repetam pana umplem borcanele. Turnam otetul fierbinte si infiletam capacele la borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de foi de varza murate pentru sarmale