Gogosari in suc de rosii

de Michelle in Muraturi, 15 Sep 2009 | 11224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari,
  • 10 kg rosii,
  • sare,
  • apa,
  • frunze de telina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in suc de rosii:

Gogosarii se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare.

Rosiile se dau prin masina ,sucul se pune la fiert si daca  e prea gros se mai pune apa,se sareaza dupa gust.

gogosarii ii asezam in borcane + frunze de telina.Cand sucul e fiert rasturnam gogosarii dintr-un borcan (in suc) lasam 2 min apoi ii punem din nou in borcan,punem si suc pana se umple punem capacul si punem sub o patura pana a doua zi...sunt super buni...

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Oana 1

15.09.2009, 19:57

Foarte interesanta reteta! Se marineaza cumva in sucul de rosii, nu? ce gust au?

Michelle 1

17.09.2009, 16:19

isi mentin gustul lor de gogosar...si raman crocanti...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolomada