Gogoșari în oțet

de deny77 in Conserve, 4 Sep 2012 | 4480 vizualizari

 

Am vrut să vă arat reteta mea de gogoșari. Sper să vă placă.

 

INGREDIENTE

  • 6 kg de gogoșari
  • 1 l oțet
  • 1/2 kg de zahăr
  • 6 linguri de sare
  • piper boabe (un plic)
  • foi de dafin
  • un plic de conservant (Dr.Oetker)
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoșari în oțet:

Curățați gogoșarii de semințe și îi taiați în patru. Dupa aceea dizolvați în oțet sarea, zahărul și conservantul și amestecați pănă se topește. Adăugați acest amestec împreună cu piperul bobe si foile de dafin peste gogoșari. Îi lăsați peste noapte, dar mai amestecați din cand  în cand .

A doua zi gogoșarii se pun în borcane de 800 g ,cu tot cu zeamă și se duc în camară pentru a-i savura la iarnă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoșari în oțet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza si conopida