Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui

de reisnaor_2006 in Pui, 5 Feb 2015 | 4218 vizualizari

 

Este prima data cand incerc gnocchi si sunt foarte buni si mai ales in combinatia cu tocanita de pui.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr gnocchi cu cartofi
  • 1 pui (pulpe, aripioare, piept)
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 50 gr de unt ptr gnocchi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui:

Intr-o cratita  am pus 2 lg de ulei si am calit pe rand ceapa si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat puiul taiat si spalat si 2 cani de apa si am lasat sa fiarba. Cand puiul a fiert am adaugat ciupercile si am mai lasat 5 minute pe foc, saram si piperam dupa gust.

Separat intr-o tigaie punem untul la topit si prajim 5-10 minute pana cand capata o culoare galben-aurie gnocchi cu cartofi.

Ii servim alaturi de tocanita de pui.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

gnocchi cu cartofi se intorc cu grija mereu de pe o parte pe alta la prajit ca sa nu se rupa .

2

pot fi serviti cu varza acra sau la felurile de mancare cu carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu pui in sos rosu