Gnocchi cu carnati de curcan

de Bya Ralu in Paste, 12 Ian 2016 | 3052 vizualizari

 

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga de gnocchi proaspeti (250 g)
  • 2 buc. de carnati cu curcan si pui
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 100 g pasta de tomate
  • 2-3 frunze busuioc proaspat
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu carnati de curcan:

Gnocchi se pun la fiert in apa clocotita cu sare, se lasa circa 1-2 minute pana se ridica la suprafata, se scurg si se dau deoparte.

Carnatii se pun intr-o oala la prajit in ulei de masline, cand sunt gata se scot pe o farfurie si se taie feliute.

In uleiul in care am prajit carnatii, punem morcovul taiat rondele si ceapa tocata marunt si usturoiul strivit, adaugam carnatii taiati feliute si acoperim cu apa.

Cand legumele sunt aproape fierte punem pasta de tomate si completam cu putina apa si gnocchi fierti in prealalbil si frunzele de busuioc (eu le-am lasat intregi).

Se condimenteaza si se lasa circa 10 minute sa fiarba la foc mic.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carnati de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de tomate si bacon