- 170 gr piept de pui afumat
- 500 gr fasole verde la conserva
- 200 gr ciuperci la conserva
- 4 ardei verzi
- 2 gogosari
- 3 morcovi
- 7 rosii mici
- 2 linguri ulei
- 15 masline negre fara samburi
- 1 leg patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu piept de pui afumat:
- Clatim legumele proaspete ;
- Scobim ardeii si gogosarii de seminte ; Taiem cubulete ;
- Rosile le taiem cuburi ;
- Morcovii ii curatam de coaja ; Tocam marunt ;
- Maslinele le taiem fiecare in trei ;
- Intr-o cratita punem cele 2 linguri de ulei , adaugam legumele taiate si le calim putin ( cele proaspete , maslinele nu le punem )
- Turnam peste legume o cana cu apa cat sa le acopere ;
- Scurgem fasolea si ciupercile de zeama ;
- Tocam ciupercile marunt ;
- Cand morcovii sunt aproape fierti , turnam fasolea , ciupercile si maslinele ;
- Pieptul de pui il taiem feliute subtiri ;
- Adaugam pieptul peste legume ;
- Tocam patrunelul marunt si punem in cratita ;
- Lasam pana scade apa si condimentam dupa gust cu sare si piper ;
- Luam de pe foc si servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.