Ghiveci de legume cu masline si branza topita

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de legume, 28 Mar 2011 | 5630 vizualizari

 

o bunatate, te lingi pe degete, aceasta tocanita am facut-o cu ce am avut prin frigider

 

INGREDIENTE

  • o punga amestec mexican
  • o ceapa verde
  • 2-3 cartofi
  • masline rondele
  • 3 cuburi de branza topita
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu masline si branza topita:

Spalam cartofii si ceapa, pe care ii taiem cubulele, iar ceapa marunt si ii punem intr-o oala cu 2 linguri de ulei si un pahar de apa sa se inabuseasca bine, dupa care punem si amestecul mexican peste si inca un pahar de apa si lasam sa fiarba impreuna.

Cand legumele s-au inmuiat bine, punem si maslinele si branza topita (puteti pune si branza topita la sul ) si mai lasam sa dea cateva clocote.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu masline si branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

carmenvlad 1

05.04.2011, 01:19

Chiar daca mancarea a fost facuta doar cu ce aveai prin frigider, rezultatul este absolut incantator. Frumos colorata si deosebit prezentata este un succes. Bravo!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2011, 08:47

multumesc tare mult carmen

adry88 1

26.05.2011, 17:02

foarte bun

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume, de toamna