Ghiveci de legume

de Sim0na in Mancaruri de post, 12 Dec 2015 | 4667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 1 morcov marisor
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 mana fasole verde (congelata)
  • 1 mana mazare (congelata)
  • 1 dovlecel mic
  • 2 rosii mari foarte coapte
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Legumele le-am curatat si spalat. Ceapa am tocata marunt, morcovul rondele, iar ardeiul julien, si le-am pus sa se caleasca in ulei. Cand s-au inmuiat am adaugat o cana de apa calda si am lasat sa dea in cateva clocote, apoi am pus cartofii taiati cuburi, dovlecelul rondele, mazarea si fasolea congelate, am pus si o lingurita de sare, si am lasat sa fiarba cca 15 minute. Rosiile le-am taiat cuburi si le-am

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ksenya 1

13.12.2015, 08:09

mirela0911 1

13.12.2015, 11:39

Ce bun e, mai ales ardeii copti de langa!

Gicuta 1

14.12.2015, 09:03

Ce bine arata si ce prezentare frumoasa!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume