Ghiveci de legume

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 23 Dec 2013 | 5930 vizualizari

 

M-am inspirit de la reteta gabrielei cuisine ,foarte buna mancarica

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 250 g ciuperci
  • 1/2 dovlecel italienesc
  • 2 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceasca de mazare
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • marar
  • sare/piper/ghimbir
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Ceapa o tocam marunt si o punem intr-un ceaun cu ulei la calit.

Adaugam si ardeiul rosu taiat cuburi si lasam la foc mic cateva minute.

Punem si morcovul taiat rondele.

Dovlecelul se spala bine si se taie feliute sau cuburi cum doreste fiecare,cartofii ii taiem cuburi,iar ciuperciile le curatam de coaja ,le clatim bine si le taiem in patru.

Adaugam toatel legumele,impreuna cu mazarea scursa de zeama,acoperim cu 2 pahare de apa,condimentam si lasam la foc mic sa scada zeama.

Cand e aproape gata se adauga cutia de rosii cuburi si usturoiul taiat feliute.

Se presara marar proaspat

 

TIPS-URI

1

Se serveste cald cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

24.12.2013, 19:37

Gustos preparat

Bya Ralu 1

24.12.2013, 23:34

multumesc rocsi

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 23:26

foarte gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu dovlecei