Ghiveci de legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Iul 2013 | 6352 vizualizari

 

as putea afirma ca aceasta mancare este preferata mea pe perioada verii... se prepara repede si e delicioasa datorita faptului ca legumele sunt mereu proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel (de marime medie)
  • 1 cartof mare
  • 1/2 kg rosii foarte coapte
  • 2 cepe potrivite
  • buchetele de conopida,cca 200 gr
  • sare si piper dupa gust
  • 4 linguri de ulei
  • patrunjel verde tocat
  • 1 ardei bulgaresc (cu un grad foarte redus de iuteala)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Curatam si spalam toate legumele. Tocam ceapa, o calim in ulei. Adaugam cartoful taiat cubulete si conopida (buchetele). Completam cu apa pana acoperim legumele si le lasam sa fiarba cca 15 minute la foc redus. Adaugam dovlecelul taiat cubulete, rosiile date pe razatoare si ardeiul taiat rondele. Condimentam dupa gust iar la final, cand scade apa adaugam patrunjel verde tocat si servim.

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume