Ghiveci cu morcov si dovlecel

de Valclaudia in Mancaruri de post, 2 Dec 2013 | 5064 vizualizari

 

pentru cei care tin post si doresc sa prepare ceva pe cat de rapid, pe atat de gustos....

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov mare
  • 2 ardei
  • 1 cutiuta pasta de tomate
  • 3 linguri de ulei
  • 1 frunza de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu morcov si dovlecel:

Curatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta.

Calim ceapa doua minute in ulei,adaugam ardeiul si morcovul.

Amestecam in continuu sa nu se arda ceapa timp de cinci minute.

Adaugam dovlecelul,1/2 cana apa si lasam sa fiaba la foc mic cca 15min.

Cand scade apa, adaugam pasta de tomate si frunza de dafin, condimentam cu sare si piper dupa gust si presaram patrunjel verde tocat.

Lasam mancarea acoperita cca 5 minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu morcov si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume la Multicooker