Ghebe cu usturoi la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 4 Noi 2020 | 5576 vizualizari

 

In septembrie alunul a facut alune, in noiembrie alunul a facut ghebe.....Am gasit ghebe pe langa alunii din gradina, asa ca am umplut o tava cu ghebe si le-am bagat la cuptor, o minunata friptura vegetala a iesit...

 

INGREDIENTE

  • ghebe
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe cu usturoi la cuptor:

Am facut un tur al gradinii si am gasit ghebe, astea-s ghebe de gradina nu de padure...:)))))).... Le-am adunat, le-am curatat si spalat bine apoi le-am asezat in tava, am presarat sare, piper, usturoi taiat rondele si un pic de ulei. Am bagat tava la cuptor pentru cca 35-40 min. Un deliciu de ''friptura'', nu mai ai nevoie de carne, iar eu sunt carnivora convinsa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

11.11.2020, 17:29

Sigur are un gust deosebit de bun!

oanapl 1

22.11.2020, 19:12

Ce bune sunt!

Lau 1

10.12.2020, 21:15

Cele mai bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci