Gentuţe cu varză (varzari)

de Bucataras Dragos in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2009 | 5391 vizualizari

 

Nu mai fac nici o introducere si trec la subiect. Deci Bucataras Dragos(Bucatarasul Vesel) a facut gentute cu varza(varzari).Iata reteta:

 

INGREDIENTE

  • aluat (faina, drojdie, un ou, apa si sare)
  • varza
  • 1 sau 2 cepe
  • feliute de jambon sau carnat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gentuţe cu varză (varzari):

Se face un aluat ca de paine din faina,drojdie,un ou,apa si sare si se lasa la dospit.Inainte de a se face aluatul se caleste varza in ulei sau untura cu 1 sau 2 cepe,feliute de jambon sau carnat.Se unge tava cu untura.Se intinde aluatul,se pune umplutura si se fac gentutele.Se apasa usor marginile ca sa nu se desfaca si se da cu ou pe deasupra si se lasa la cuptor.Din cand in cand se ung cu unt sau cu margarina ca sa se pastreze coaja frageda.Cand se scot din cuptor se aseaza pe un platou pe care s-au pus niste betisoare si se ung iarasi cu margarina cand se pun una peste alta si se servesc proaspete, iar daca vreti sa ramana cat mai mult timp caldute le puteti acoperi cu un ciolofan si apoi cu un prosop.

Pofta buna! :D Astept comentariile voastre! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Gentuţe cu varză (varzari)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu varza dulce